Сватбен сезон 2018! /Това не е просто брак. Не е някакво си действие, което се очаква от нас. Не! Много по-дълбоко е. Това е обещание! Даже не е и обещание, а клетва! Обещанията се нарушават, клетвите-никога! Така че аз не се омъжих – Заклех се! / Думите на прекрасната ни булка Розалина от Свиленград пред олтара,могат […]

През 2018 година напълно обновихме програмата на Планета хера парти,сдобихме се и сново лого,Планетата на детските приключения-аниматорите ни се увеличиха,а допълнителните екстри станаха много повече-светлинни и пироефекти,дискотечно осветление,празничен декор,Маскот костюми!В екипа имаме вече и момчета,които постоянно влизат в ролята на любимите приказни герои на децата.С една дума-120 минути забавление за деца с аниматор или DJ […]

Цялостна организация и провеждане Истинско предизвикателство за екипа на Planeta Hera Agency е цялостната организация и провеждане на международни сватби, повечето от които са през летните месеци Юни и Юли.

Ако сте решили, че трябва водещ на сватбата, вие сте взели вярното решение. Това ще ви позволи да се насладите пълноценно на празника, без да се разсейвате от неотложни ангажименти.

Сватбата е празник, който трябва да мине идеално. Всеки детайл трябва да съответства на уникалния стил на най-главното тържество: ароматите, запълващи въздуха, създават атмосфера, подчертават стила. И затова е важно предварително да уточните това с вашата сватбена агенция.

organizirane na abiturienski bal

Има месеци, които ни се иска да ги разказваме и да вдъхновяваме живот чрез тях. Този път ще разкажем за месец Май и какви щури купони и сватбени тържества бяхме част. Благодарим на всички, че бяха до нас и се веселяха с нас 🙂 Да започнем разказа с:

Подготовка за сватба е едновременно радостен и безумно нервен период в живота не само за младоженците, но и за техните родители. Трябва да се отчете всяка дреболия, най-малкият детайл, които като резултат могат да развалят настроението на младоженците.

Може би изборът на цвят за сватба изглежда нещо просто, но цветовете са способни да влияят на настроението. Избирайки някаква цветова гама за празничния ден, вие можете, например, да създадете атмосфера или на романтика, или на лекота и възторг, или мир и спокойствие и т.н.

zlatni godezhni prasteni 1

Какво знаем за годежните пръстени и техният завет? Мнозинството от източници твърдят, че началото е било поставено в Древен Египет. Там бракът е бил изключително важен за общественото положение и е бил съпроводен с много традиции и церемонии. Интересно е, че са смятали че кръгът символизира непрестанната любов на младоженците, както и че пръстенът задължително […]

Нови публикации


За контакт:

  • Комплекс Магнолия, ул."Рая" №12, Пловдив

  • 0888 619 455

  • office@herabg.com

  • Бояна Мержданова - сватбена водеща

  • Планета "ХЕРА"


септември 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30