Сватбен агент и сватбена водеща

След предложението за брак и пръстена с диамант, равняващ се на три пъти месечната заплата на годеника, възниква въпросът:

А сега на къде?…. Очакваме Ви в офиса на  Сватбена и парти агенция Планета Хера! 

Организацията на сватбата може да бъде много стресова, но не забравяйте, че организирате най-прекрасния ден в живота си. Приемете всичко с усмивка и добро настроение. . До Вас е мъжът на живота и той ще стане Ваш съпруг. Какво по-хубаво и невероятно от това. Животът е прекрасен! Организирането на сватбата е един прекрасен момент в живота на всеки. Всеки обаче е различен и има различен начин за справяне със ситуациите. За едни организацията е детска игра, нещо забавно и лесно, но за други е една трудна задача, свързана с много стрес и напрежение. Повечето булки работят на пълен работен ден и се опитват да организират сватбата си между другото, като това довежда понякога до много проблеми и главоболия.  

Помислете и за варианта да си наемете Сватбен агент. Повечето хора смятат, че сватбените агенти излизат скъпо, но това не е вярно.

Сватбеният агент ще контролира бюджета Ви, ще Ви предложи най-изгодните цени на пазара и в същото време ще използва много отстъпки от подизпълнителите. Така че на края ще се окаже, че Ключът към добрата организация е доброто планиране.Ако имате много властни роднини и от двете страни, то тогава е добра идея да наемете сватбен агент. При всеки опит някои да си наложи мнението и при опити от вида на “Аз съм ти майка, не заслужавам ли поне това, поне малко уважение и да зачетете моето мнение”, вие спокойно можете да обясните, че цените тяхното мнение и ще го вземете пред вид, но има сватбен агент, който се грижи за всичко и организира нещата и ще му предадете идеята му. Доверете ни се и организацията на сватбата Ви ще се превърне в истинско забавление. Изборът на ресторант, зала или  сватба на открито , обреден дом или изнесен ритуал- на плажа, в гората ,в пещерата, църковен храм, бюджет-  изборът е Ваш, а организацията наше задължение.

Каква е ролята на водещата на сватбеното тьржество? Тя предава тьржественост и значимост на сьбитието.Кара гостите и младоженците да усетят,че сватбеният ден е запомнящо се сьбитие за всички.Предразполага ги кьм веселба и добро настроение с подходящи пожелания,закачки,игри,в които гостите могат да поднесат своите изпьлнения като поздрав кьм младоженците. С провеждане на всички сватбени ритуали,водещата се стреми да запази народните традиции и да им предаде сьвременно звучене. Макар че някои сватбени ритуали са взаимствани от други нации, те успешно се прилагат и по нашите сватбени тьржества,защото носят много настроение и усмивки/напр.-хвьрляне на букет и жартиер,разрязване на сватбената торта,водене на булката от баща й до олтара и т.н./.

Ако младоженците желаят, Водещата може да проведе и ритуал по бракосьчетание,на открито,на известна историческа местност,на плажа или в градината на ресторанта. Ритуальт е съобразен с вашата любовна история и се поднася по изключително атрактивен начин.А размяната на клетвените обещания пред вашите гости се помни цял живот.

Традиционното посрещане на младоженците в ресторанта с пита,мед и чубрица е поднесено вьлнуващо и тьржествено на фона на характерна народна музика и текст от бьлгарското народно творчество, в който е сьбрана цялата красота на  истинската любов на бьлгарина кьм своята спьтница в живота.

Официалното откриване на сватбеното тьржество от водещата предава освен истинско празнично начало на сьбитието и много настроение,разказвайки на младоженците в пьрвите минути от семейния  им живот,за тайнственото вьлшебно пьтешетвие,което ги очаква.Любовната история на младото семейство предизвиква усмивки сред гостите защото се разказва от самите младоженци с помощта на водещата.


И така купона продължава, но никой не знае до кога, само спомена остава от сватбената веселба!