SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

0лв.0.00

ORDER LIST

Skip to Content

Кетъринг и градински партита

Предлагаме пълен пакет кетъринг услуги, включващ доставки на храни и напитки, обслужване на лични тържества и юбилеи,корпоративни срещи, представителни коктейли, гала вечери и събития.  Поводът за събитието, характерните му особености и основаната му насоченост, определят разнообразните форми на обслужване. Стремим се да предложим най-подходящия тип обслужване и съпътстващи услуги, чрез индивидуален подход към всеки клиент.

Сватбата е сред най-съкровените лични събития в живота на всеки. Това е събитието, в което личните Ви желания са над всичко, събитието, чиято магия се крие в малките детайли, отразени през Вашия поглед, които го правят по своему уникално. За това заслужава своята неповторимост, блясък и много красота. Изисква различен подход. В зависимост от потребностите Ви, можем да се погрижим за цялостна или частична организация и кетъринг обслужване на Вашия специален ден!

  • Kетъринг за дома на младоженеца,кумовете,булката – изискано декорирани блюда, сьобразени с броя на гостите и вашия бюджет.Малка глезотия,която ще ви отмени в част от приготовленията за специалния ден.
  • Kетъринг за Welcome drink – шоколадови фонтани,плодове,сладки лакомства.
  • Кетъринг за ресторанта – по предварително уговорено меню и бюджет.
  • Поръчка и доставка на сватбена погача. Обредните пити и погачи заемат централно място в българските традиции и празници. Сватбата не прави изключение и сватбената пита е много важен елемент от празника. Въпреки, че има традиции в нейното изработване, могат да се наблюдават и някои много интересни предложения.

Градински партита

 

Сватбените партита на открито се превръщат в тенденция през последните години, продиктувани от желанието на младоженците за свободата и простора на природата,естествената красота и свежест.

Професионалистите от Сватбена и парти агенция “Планета Хера” ще организират за Вас и Вашите приятели незабравимо  градинско парти през лятото, пролетта, а дори и през есента. Независимо дали искате просто да се съберете с Вашите близки, роднини и приятели, искате да направите барбекю или пък желаете да празнувате по-специален повод като годеж,сватба или бал например, навън сред природата, доверете се на нас.

Ако нямате градина или подходящо място за градинско парти, ние ще се погрижим! Вие трябва само да се наслаждавате на природата и чистия въздух в приятна компания под лъчите на слънцето или вечер под звездите, а от нас всичко останало – вкусно меню според сезона, барбекю, бар, разбира се Вашата любима музика и разнообразна декорация и украса според повода.

 

 

to-topto-top