SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

0лв.0.00

ORDER LIST

Skip to Content

Сватбен грим

Ако Ви предстои сватба и имате хиляди въпроси кое след кое следва значи сте попаднали на една статия, с която аз ще се опитам да ви помогна.. Често срещам въпроса – Кога се прави грима.?!!.Преди или след прическата?
Принципно е хубаво да е след..но може и преди, ако косата е измита и суха.

След като си запазите час и дата за прекрасното събитие е хубаво да потърсите и гримьор. Хубаво е да се видите преди сватбата да изберете грим или да се направи пробен ако е желателно.

Въпроси които често ми задават са :
Колко време отнема направата на един грим ? – Един грим ми отнема около 40 минути .

Къде е хубаво да се направи грима в домашни условия или в студио-салон ?
– Ако на булката и е неотложно и иска да е вкъщи,аз се съобразявам с това. Намираме най-светлата стая и най- удобният стол, но според мен е по хубаво да дойде тя, тъй като спестяваме неудобство от роднини,говорене,всяко въртене,мърдане,отваряне и затваряне на очи. Това пречи на гримьора да свърши работата си на 100 %.
Често ме питат дали трябва да се сложат изкуствени мигли.
– Аз съм на мнение, че не е задължително, но е желателно, така гримът се подчертава и придава завършек. Имам различен набор от мигли, така че мога да помогна в избора.
Ако тук не намерихте това, което Ви интересува не се притеснявайте да зададете въпросите си на страничката ми https://m.facebook.com/Angelovamakeup/

to-topto-top