SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

0лв.0.00

ORDER LIST

Skip to Content

Организиране на Тиймбилдинг

Тиймбилдингът е процес, който позволява развитието на колективни ценности в една организация, институция или фирма

Състезателни, приключенски, екстремни, детективски, откривателски и физически натоварващи. Характера на тези програми по удивителен начин съчетава полезното с приятното и без съмнение е удачен спътник за всяко корпоративно събитие.

Музикални,танцувални,театални,дори логически,програмите са само част от нашите предложения за забавно вечерно прекарване, в което зрители се превръщат в участници, разкривайки своите дарби. Всички програми обогатяват емоционално преживяванията на групата и съхраняват веселите спомени. А е доказано, че най-добрият катализатор на екипното сплотяване е именно колективната забава.


С доказани организационни качества ние сме уверени, че знаем какво иска клиентът и, че можем да удовлетворим неговите нужди.

Най-важно за всяка компания е човешкият фактор. Нашите усилия са съсредоточени именно в оптимизацията на синхрона в екипа и изграждането на ползотворен микроклимат между колегите в една фирма. Убедени сме, че така се полага основата на значимите корпоративни успехи.

to-topto-top