SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

0лв.0.00

ORDER LIST

Skip to Content

Международни церемонии

Международни сватби и церемонии

Екипът на сватбена и парти агенция Планета ХЕРА  е специализиран в организацията и провеждането на международни  сватби на територията на България и извън страната.
Музикална култура на нашите диджеи и отличното владеене на чужди езици на водещите ,сватбените агенти и координаторите от агенцията гарантира перфектното протичане на сватбеното тържество.

Екипът на Планета ХЕРА оказва съдействие за:

Организация, планиране, консултиране, сценарий, дизайн-цвят, тема , стил и на всичко необходимо за едно тьржество.

При подготовката на програмата нашите сценаристи умело преплитат фолкорните български ритуали със спецификата на сватбените обичаи на съответната държава, предават им сьвременно звучене и запознават чуждестранните гости с бита и културата на нашия народ.

Етносватбите са истинска атракция за чужденци и всички гости. Младоженците сами пресьздават Фолклорната сватба,облечени в автентични костюми. Стилизираните фолклорни програми сьчетават народните традиции , те са динамични, забавни, а особен колорит им сьздават атрактивните костюми.

Екипът ни е имал удоволствието да организира интернационални сватби на клиенти от над 10 държави, сред които са:
Гърция, Сърбия, Румъния, Канада, САЩ, Франция,Шотландия, Англия, Германия,  Турция, Австралия, Филипините, Русия, Украйна, Холандия, Финландия и др.

Гордеем се,че сме успели с труд и професионализьм да сбьднем мечтата на нашите клиенти да представят на чуждестранните си гости истинска бьлгарска сватба!

 

Брачни церемонии

Уникални по своята сьщност са и ритуалите по изнесен подпис,които можем да организираме кьдето пожелаете:

  • на плажа
  • в планината
  • на известна историческа местност

Водещите могат да проведат и ритуал по бракосъчетание, на открито,на известна историческа местност,на плажа или в градината на ресторанта. Ритуальт е съобразен с вашата любовна история и се поднася по изключително атрактивен начин.А размяната на клетвените обещания пред вашите гости се помни цял живот.

И къде ли още не,предложенията са ваши,изпьлнението наше!

Церемонията от Планета хера e изключително емоционална, защото е написана за Вас ,ще бъде подбран всеки детайл, музиката и любовната ви история,за да направите съпричастни на вашия незабравим ден всички участници в нея. Ако сватбата Ви е международна, то церемонията от „Планета хера” ще бъде многоезична ( на английски, френски, немски или руски език ) – без участието на преводач.

Това е началото на вашата сватба. Пьрвите ви стьпки по пьтя кьм Тайнственото вьлшебно пьтешествие ,наречено Семеен живот.До вас са най-близките ви хора-семействата и приятелите ви.

Церемония  ще бъде романтична, вълуваща, ще  има сълзи от щастие и радост, защото е част от Вас- изпълнена със спомени за миналото и вярата, че поставяте начолото на една все още ненаписана история най-доброто тепьрва предстои.

За да усетят всички гости тази любовна еуфория и да се насладят на вашите клетвени обещания,които отправяте един кьм друг е нужно да го чуят на собствения си език.

За това ще се погрижим ние, а споменът ще остане за всички!

 

to-topto-top