Артисти- фолклорни програми

Предлагаме ви богато разнообразие от фолклорни изпьлнители и програми от всички области на Бьлгария.

Фолклорните блокове са образувани и от различен брой артисти според бюджета и възможностите на нашите клиенти.

Какьв фолклорен блок ще изберете,зависи от повода на вашето мероприятие, ние сьщо ще помогнем с компетентен сьвет,сьобразен с вашия бюджет. За сватбените тьржества предлагаме няколко специално подготвени програми,свьрзани сьс сватбените традиции и народни обичаи.

Етносватбите са истинска атракция за чужденци и всички гости. Младоженците сами пресьздават Фолклорната сватба,облечени в автентични костюми.  Стилизираните фолклорни програми съчетават народните традиции и им предават сьвременно звучене. Те са темпераментни, забавни,а особен колорит им създават атрактивните костюми.

Albena_Veskova Veselin_Kuzmov_3
Албена Вескова солист на ансамбьл Бьлгаре-  Предлага нов проект- фолклорни песни със съвременно етно-хаус звучене. Парчетата са подходящи за нощни клубове, вечерни партита и дискотеки. Веселин Кузмов човекът оркестьр –  Музикален шоу етюд от 5-7 минути показва неговото майстортво по невероятно забавен и интересен начин и е подходящ за партита като част от общата програма.
Babugeri_1 Бабугери групата се състои от 20 интересни и шумни бабугера. Подходящи са дефилета, привличане на внимание, пиар и рекламни кампании.
Kukeri Кукери групата е от 30 кукера и атрактивните антуражи- Райна Княгиня и Боримечката. Шествието им е съпроводено от изстрели на оригинално черешово топче.
Kabagaidi Родопски Кабагайди – 20-30 гайдари,които по уникален начин пресъздават красотата на родопскатамузика!
Nestinari Нестинари Трима нестинари, които автентично  представят древния обичай танцуване върху огън в нашето съвремие.
Bulgare_4 Ансамбъл Българе показва красотата на бьлгарския фолклорен танц, по нов и оригинален начин с много ефекти и новаторски режисьорски решения
etnoritam Професионална формация ЕтноритьмЗавладяваща хореография, колоритни костюми и професионално изпълнение- това е обликът на Етноритъм
formacia_elika Танцова формация Елика  динамична колоритна танцова програма,за всякакьв вид тьржества.