SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

0лв.0.00

ORDER LIST

Skip to Content

ЧЗВ

Често Задавани Въпроси

Защо да наема сватбен агент?

Сватбеният агент се заема с цялостната организация на сватбата,помага в наемане на най-правилния екип според бюджета ви.Добрата организация е в правилното планиране.Може да се запознаете с публикацията ни-Нуждата от сватбен агент.

От ресторанта ми предоставят сватбен координатор,нужен ли ми е сватбен агент?

Сватбеният координатор изпълнява в дена на сватбата това което сватбеният агент е подготвил по време на целия подготвителен сватбен процес.Координациятя в дена е доста повърхностна и касае основни елементи,детайлите ,които са важни,ще липсват,защото няма сватбен агент ,който да ги подготви.

Какви типове сватби предлагате?

Толкова ,колкото различни младоженци има.Всяка двойка е уникална по себе си и винаги иска нещо различно и ние го спазваме.Иначе сватбите се разделят на традиционни български,международни с различни културни особености и характерните етносватби.

Предлагате ли кетъринг за специфични религии?

Разбира се,кетъринговите фирми с които работим са доказани професионалисти и специалисти в различните кулинарни области.

Какви сватбени пакети предлагате?

Не предлагаме пакети,изцяло се съобразяваме с желанието на младоженците и техните вкусове.Отстъпките са на база количествено наети услуги.

Таксувате ли за първоначална консултация?

Не,винаги сте добре дошли,за да ви предложим нашите услуги и да ви запознаем с нашата работа и ако ви допадне нашия екип,ставаме част от вашата сватба.

Какви допълнителни услиги предлагате?

Всичките ни услуги са подробно описани в сайта ни,може да се запознаете с тях.

Колко комуникация ще имаме?

Комуникацията ни е чрез срещи в офиса или на мястото на събитието,по вайбър,скайп или чрез телефонни разговори,токова пъти колкото ви е необходимо,за да сте спокойни и информирани.

Сватбеният агент ще присъства ли на сватбата?

Да,разбира се присъства и изпълнява уговореният сценарий.

Колко лева ще ми струва една сватба за 100 души?

Всяка сватба е различна по отношение на екипи,декор,програми,куверти и място,затова не може да се даде една и съща цена за всяко събитие.

Току що се сгодихе? Ето какво да направим ...

НЕКА ПОГОВОРИМ ЗА ВАШИЯ СВАТБЕН ПЛАН
to-topto-top