Сватбен сезон 2019 отлетя за миг!Сезонът,който се характеризираше с най-много младоженци с пораснали деца,които ги отведоха до олтара.Други пък направо празнуваха 10 годишнината от брака и сватбата в един ден.Имаше и двойки,които съобразиха датата на сватбата си с 50-годишния юбилей на баба и дядо-Златната им сватба.

Разбира се имаше интерес ,към датите със съвпадащи цифри.Всички младоженци се надяваха,че комбинацията от цифри ще им донесе късмет.

Имахме голямо разнообразие от сватбени дестинации-от Гранд хотел Пловдив в центъра на града през Черноморските плажове,градинските комплекси, до върховете на Странджанския балкан-връх Бакаджик.

Все по-пищни ставаха сватбените декори в залите,с много цветя,кристали,полюлеи,воали и изобилие от светлинни ефекти.

Младоженците ,които избираха градината като място за тяхната сватба наблягаха на естествената зеленина и семплите полски цветя.

В полите на величествения Балкан,беше нужно много малко,за да получим впечатляваща декорация,подиум за танци и звездно небе от хиляди лампички.

Морските сватби винаги са вълнували младоженците,въпреки,че времето понякога ни караше да местим шатри и арки за изнесен ритуал по няколко пъти,но си струваше усилията,като гледаме снимките сега.

Тази година екипът на Планета хера наблегна изключително много на детайлите по сватбената декорация-сватбените аксесоари-Черешката на декора.

Всички малки подаръчета за гости,тейбъл картички,номера за маси,менюта,кутии за пари,табло за настаняване,бутониери,мини букети и други създаваха особено настроение и довършваха цялостната визия на сватбата.

А преобладаващите цветове на сватбен декор 2019 бяха розова пудра,карамел и злато.

Даже булките тази година не бяха в чисто бели рокли,а в невероятно съчетание на бяло ,телесен цвят и блъж.Почти нямахме булка с официална прическа,залагаха на естествена визия като истински самодиви.А сватбените им букети изглеждаха сякаш са ги набрали от полето-семпли,пъстри и свежо ухаещи .

Мъжете пък наблягаха все повече на елегантна спортна визия в различни цветови нюанси.

Все повече блясък имаше в сватбената зала.Освен традиционното дискотечно осветление и обливащи цялата зала прожектори,особено настроение създаваше и светещия дансинг и висящите кристали и лампички над него.

А кътовете за снимки с гостите се превръщаха в истинска приказна картина-от каляска с принц и принцеса до-снимка на мама тати и бебе.Кенди барът и тази година се ценеше особено от нашите младоженци,от шоколадов фонтан до различни пакетирани сладки,бонбони и макарони.

Освен приказната сватбена обстановка,разбира се обръщахме особено внимание на качественото музикално оформление и водене на сватбата.

Нашите ди джеи се отличаваха с точния подбор на музика,усет към хората и стремеж да се създаде настроение и купон.

Водещите ни и тази година наблягаха на сценариите по индивидуална любовна история,хумор,закачки и забавни игри и разбира се ги поднасяха по вълнуващ и атрактивен начин.

А финала на всяка сватбена приказка завършва със страхотни светлинни и пироефекти.

Имахме и много международни сватби,на които разказахме на съответния език за хубавите български традиции и обичаи.Всичко това беше запечатано завинаги съсъ снимки и видео от професионалните ни фотографи,

Разбира се помним първата и последна сватба за сезона най-добре,но тепърва ще се връщаме със снимки и видео към всеки миг преживян с вас скъпи младоженци.

Тази година Планета Хера отпразнува 20-годишния си юбилей.Още веднъж ви благодарим за доверието към нас през тези години.Надяваме се сте разбрали.че всичко което правим за вас,го правим с много любов и от сърце!

А за новата 2020г имаме много изненади,скоро ще ги споделим с вас.Записванията за новия сезон текат с пълна сила,очакваме ви в новия ни офис на ул.Поп Манол 17 в гр.Пловдив!

Ваши

Водещи Бояна и Малина,ди джей Живко Микс,Иван Йончев,Матейски,организатор- анимация Йоана Желязкова.