Сватбен сезон 2018!

/Това не е просто брак. Не е някакво си действие, което се очаква от нас. Не! Много по-дълбоко е. Това е обещание! Даже не е и обещание, а клетва! Обещанията се нарушават, клетвите-никога! Така че аз не се омъжих – Заклех се! /

Думите на прекрасната ни булка Розалина от Свиленград пред олтара,могат да се превърнат в мото на сватбен сезон 2018-Любов,сълзи на радост и щастие,силна емоция и спомен за цял живот!

Такива бяха нашите прекрасни приказни младоженци-всички без изключение.Не можем с думи да изразим толкова много сбъднати сватбени мечти.За свършената работа можем да съдим по усмивките на младоженците и думите на благодарност.Това ни стига,за да вървим напред и да превръщаме влюбените в истински семейства завинаги.

Страхотен сватбен декор и аксесоари,изцяло съобразени с желанията на булките и новите  модни тенденции  съпътстваха всяка наша сватба.А светлинните и пироефекти бяха неотлъчна част от цялостната сватбена картина.

Новите ни арки и шатри за изнесен ритуал и цялото градинско оборудване направиха мечтаната сватба на открито истинска реалност.

Ръчно изработените сватбени аксесоари  в любим цвят ,даваха допълнителен индивидуален почерк на събитието.

Цялостното дискотечно осветление напълно завършва сватбената декорация и е също така предпоставка за добро настроение.

А пироефектите са естествения завършек на всяко сватбено тържество-огнени букви,шпалир от фонтани по сладкия път към тортата,горящи сърца и за финал мощна заря с непрестанни ефекти,огнени сърца и паунови пера.

Разбира се всичко това запечатано в обективите и камерите на професионалните ни оператори и фотографи за цял живот.

С добра координация на съответния език –английски,немски и руски,протекоха всички международни сватби .Гостите отнесоха по всички краища на света частица от българщината и гостоприемството ни.Фолклорни костюми и автентични програми бяха част от сватбените ни програми.

Готови сме за новия сезон с нов сценарий,в който има закачки ,хумор,емоции и разбира се истинските наши фолклорни традиции,спазвани от векове.

Очаквайте нови статии и снимки от сезон 2019-където ще видите всички нас-водещи Бояна и Малина,Ди джей-Живко Микс,Мирослав Матейски и Иван Йончев,сватбен агент Марина Бодурова,координатор и организатор анимация Йоана Желязкова-екипът на Planeta Hera Agency  и Planeta Hera party!