Сватбен сезон 2020 ще го помним дълго време!Сезонът,в който се много младоженцине стигнаха до олтара,чпоради наложените мерки,а най-смелите и упорити младоженци сътвориха своята  сватбена приказка.Имаше и двойки,които отложиха сватбите си за сезон 2021.

Разбира се отново имаше интерес ,към датите със съвпадащи цифри.Всички младоженци се надяваха,че комбинацията от цифри ще им донесе късмет.

Имахме голямо разнообразие от сватбени дестинации-от Гранд хотел Пловдив в центъра на града през Черноморските плажове,градинските комплекси, до старопрестолната ни столица Велико Търново.

Все по-пищни ставаха сватбените декори в залите,с много цветя,кристали,полюлеи,воали и изобилие от светлинни ефекти.

Младоженците ,които избираха градината като място за тяхната сватба наблягаха на естествената зеленина и семплите полски цветя.

В полите на величествения Балкан,беше нужно много малко,за да получим впечатляваща декорация,подиум за танци и звездно небе от хиляди лампички.

Морските сватби винаги са вълнували младоженците,въпреки,че времето понякога ни караше да местим шатри и арки за изнесен ритуал по няколко пъти,но си струваше усилията,като гледаме снимките сега.

Тази година екипът на Планета хера наблегна изключително много на детайлите по сватбената декорация-сватбените аксесоари-Черешката на декора.

Всички малки подаръчета за гости,тейбъл картички,номера за маси,менюта,кутии за пари,табло за настаняване,бутониери,мини букети и други създаваха особено настроение и довършваха цялостната визия на сватбата.

А преобладаващите цветове на сватбен декор 2019 бяха розова пудра,карамел и злато.

Даже булките тази година не бяха в чисто бели рокли,а в невероятно съчетание на бяло ,телесен цвят и блъж.Почти нямахме булка с официална прическа,залагаха на естествена визия като истински самодиви.А сватбените им букети изглеждаха сякаш са ги набрали от полето-семпли,пъстри и свежо ухаещи .

Мъжете пък наблягаха все повече на елегантна спортна визия в различни цветови нюанси.

Все повече блясък имаше в сватбената зала.Освен традиционното дискотечно осветление и обливащи цялата зала прожектори,особено настроение създаваше и светещия дансинг и висящите кристали и лампички над него и огледалната фотобудка.

А кътовете за снимки с гостите се превръщаха в истинска приказна картина-от каляска с принц и принцеса до-снимка на мама тати и бебе.Кенди барът и тази година се ценеше особено от нашите младоженци,от шоколадов фонтан до различни пакетирани сладки,бонбони и макарони.

Освен приказната сватбена обстановка,разбира се обръщахме особено внимание на качественото музикално оформление и водене на сватбата.

Нашите ди джеи се отличаваха с точния подбор на музика,усет към хората и стремеж да се създаде настроение и купон.

Водещите ни и тази година наблягаха на сценариите по индивидуална любовна история,хумор,закачки и забавни игри и разбира се ги поднасяха по вълнуващ и атрактивен начин.

А финала на всяка сватбена приказка завършва със страхотни светлинни и пироефекти.

Имахме и много международни сватби,на които разказахме на съответния език за хубавите български традиции и обичаи.Всичко това беше запечатано завинаги със снимки и видео от професионалните ни фотографи и оператори.

Разбира се помним първата и последна сватба за сезона най-добре,но тепърва ще се връщаме със снимки и видео към всеки миг преживян с вас скъпи младоженци.

За новата 2021г имаме много изненади,скоро ще ги споделим с вас.Записванията за новия сезон текат с пълна сила,очакваме ви в нашия  офис на ул.Поп Манол 17 в гр.Пловдив!А в нашия арт магазин може да намерите  аксесоари за всички ваши празници!

Още веднъж ви благодарим за доверието към нас през тези години.Надяваме се сте разбрали.че всичко което правим за вас,го правим с много любов и от сърце.Бъдете здрави и нека не оставяме една епидемия да спре мечтите ни за приказни сватбени тържества!

Ваши

Водещи Бояна и Малина,ди джей Живко Микс,Иван Йончев,Матейски,организатор- анимация Николета Димитрова.