Децата бяха най-активни веднага след като свърши пандемията.Игрите и забавленията започнаха с пълна сила с изцяло обновения екип на Планета хера от млади момичета и момчета  ,готови да забавляват и доставят радост на най-малките.

С всяка  година организацията за детско парти става все по-обширна.Младите майки не се колебаят да угодят на малките палавници.За всеки рожден ден предлагаме транспарант с надпис Честит празник,украсена маса с лакомства и торта и разбира се приказни герои от балони и плюшени играчки.

Детските партита започнаха да се превръщат в истински спектакли от любими детски филми и приказки.Нашите аниматори обличат костюми по избор-принцеси,батман,мини и мики маус и се втурват в света на вълшебствата заедно с децата.Големите маскот костюми са истинска атракция за най- малките,от този сезон имаме голямо разнообразие от тях.

Вече имаме каталог със снимки на костюмите които предлагаме и снимки на аниматорите.Така всяко дете може да направи своя избор.

Игрите са все по-динамични и разнообразни,допълват се с гатанки,закачки,питанки и разбира се награди за най-остроумните.

Дискотечното парти е оборудвано с много светлини и ефекти,като при големите.

Децата искат все повече пространство за свободни игри и забавления на открито.Затова и партитата често са в паркове и градини или в къщи на двора.

Незабравино беше лятото с рожденните дни на басейна.Освен на игри,нашите аниматори учеха децата и да плуват.

За детските партита няма сезон,те са постоянно,всеки ден,в детската градина,в училище,в парка,на двора ,в детските центрове и ние –аниматорите на Планета хера парти сме там при децата.

Мили деца в създалата се пандемична обстановка ви предлагаме и забавления онлайн или поздрав от любим приказен герой.

Продължаваме с пълна сила и се готвим за коледните и новогодишни празници.Очаквайте ни по домовете с чувал пълен с подаръци.Ще ви разкажем със снимки!

Бъдете здрави ,обичаме ви!

 

Вашият Екип на Планета Хера

Ники,Ани,Диди,Дани и Любо