Сватбата е празник, който трябва да мине идеално. Всеки детайл трябва да съответства на уникалния стил на най-главното тържество: ароматите, запълващи въздуха, създават атмосфера, подчертават стила. И затова е важно предварително да уточните това с вашата сватбена агенция.

Подготовката за сватбата трябва да започнете с избора на образа, на стила на предстоящото тържество. Сега европейските сватбени агенции твърдят, че основната част на формирания образ е аромата на вашия празник. И това не е просто една „допълнителна украса“, а най-първата стъпка в организирането на вашата сватба.

Essential Oil for aromatherapy and red flowers

Аромат на бяла фрезия, ванилия, ягода, или дъбов мъх – щастливата двойка може да избира от стотици варианти с помощта на сватбената агенция. Освен „простите“ аромати с една основна нота, може да се изберат аромати, създадени индивидуално за мероприятието. Ароматизирането подобрява цялостното впечатление на гостите и младоженците от тържеството, създавайки в съзнанието обемна картина на възприятие, съхранявана в паметта на годината.

Как става това?

Вече не е необходимо да използвате малко ефективните аерозолни аромати или ароматни свещи. Благодарение на съвременните технологии, поставено в оборудването, ароматното масло се разделят на огромен брой малки частици, които са невидими за окото, но се чувстват с носа. Между другото, не трябва да се тревожите за алергии, тъй като всички аромати са хипоалергенни и са специално проектирани за ароматизация на  помещения.

svatbena-agencia

Помещението се напълва с аромат само за няколко минути, а лек, едва уловим аромат ще остане в продължение на цялата сватба. Освен, че ще създадат неповторима индивидуална атмосфера, ароматите ще решат и проблемите с неприятните миризми, които могат да „обитават“ ресторанта, те не се смесват, а напълно ги неутрализират.

Професионалната ароматизация, която ще направи вашата сватбена агенция, ще бъде подходяща и за изнесен ритуал-специализираното оборудване се справя с ароматизацията дори в пространства, където има вятър.

aromati-na-svatba

aromatni-pokani-za-svatba

Можете да заинтригувате вашите гости и с ароматизирани сватбени покани, пропити с аромата на вашата сватба. А за да могат гостите да запомнят завинаги вашата сватба, може да им подарите малки флакони, или торбички, пълни със същия аромат. Приятния аромат ще вдъхнови близките ви към най-светли емоции и добри спомени за вашето тържество.

aromaten-bar-na-svatba

Също така вашата сватбена агенция може да ви предложи още един интересен вариант за вашите гости, най-новият развлекателен формат, или парфюмериен бар, който позволява да се направи специален аромат за всеки гост. Професионалистите от сватбената агенция ще уредят да поднесете оригинален и запомнящ се подарък за всеки гост на вашата незабравима сватба.

С любов,

Сватбена агенция “Планета ХЕРА”