Има месеци, които ни се иска да ги разказваме и да вдъхновяваме живот чрез тях. Този път ще разкажем за месец Май и какви щури купони и сватбени тържества бяхме част. Благодарим на всички, че бяха до нас и се веселяха с нас 🙂 Да започнем разказа с:

Детски партита с Бояна и Малина

Под надслов – “Довиждане детска градина, здравей първи клас” преминаха партитата през м.Май! Много настроение, игри, забавни изненади, балони, караоке партита и сладки лакомства радваха малчуганите. Децата демонстрираха пред родители и близки какво са научили в детската градина и че вече са готови за училище. Имаше и сьлзи на раздяла с любимата учителка.
Но с пожелание за безгрижно и весело лято купонът на децата стана незабравим! На професионализма на Планета HERA се довериха – ДГ Деница, Осми март, Росица, Буратино, децата от с. Храбрино, Дьлго поле, Брестовица, Чирпан и много развълнувани майки татковци, каки и батковци, баби и дядовци!
По случай 1-ви Юни организирахме партитата на малки и големи момичета и момчета от много училища и детски градини. Освен многобройните подаръци, които децата получиха от кметове и общини, ние ги зарадвахме с музика, игри танци, разбиване на пинята сьс сладки лакомства за всички. Не забравихме да си направим и най-лудите снимки с маски и костюми на любими герои, а песента на Крисия “Детска планета” беше финальт на всеки празник.
Продьлжаваме да правим партита за рожден ден и през лятото – с маски костюми за всички деца, много танци караоке парти и забавни игри на открито или в къщи на двора и на басейна. Децата с удоволствие се изявяват и влиазт в ролята на Ди джей за избор на музика, или на водещ и изпьлнители на любими песни. Ние разбира се се забавляваме с тях и включваме и родителите във всеки забавен миг!

Абитуриентски балове

От 1 до 12 броихме сьс зрелостниците от Крумовград и френската гимназия. Забавлявахме ги с конкурс за Мис и Мистьр бал и най-щурия клас заедно с преподавателите. Ди джей Миро и водещата Бояна спретнаха яко дискотечно парти. Имаше и ленти и корони за победителите и ваучер с отстьпка за ползване на нашите услуги за пьрвенците. Всичко това запечатахме в снимки.
Най-коментираната пловдивска абитуриентка Габриела Якуб се довери на екипа на Планета ХЕРА нейното парти. Мини мис Пловдив, Мис Белиденс, но най-вече изключителната чаровница Габи, до детайли обмисли всеки елемент от сценария. Стараеше се да забавлява гостите с помощта на водещата на Планета ХЕРА, Бояна и страхотните й родители. Не пропусна да ни покаже цели три ослепителни тоалета! Около 250 гости монаха по червения килим в елитен пловдивски ресторант за да споделят празника й. Вижте снимки>>

Сватбени тържества

На цели 15 сватбени тьржества присьства екипьт на Планета хера през м.Май! Благодарим ви за доверието скьпи младоженци! Всички сватби бяха сами по себе си различни, но имаше задължителните фолклорни традиции, изнесени ритуали на открито, караоке партита с водещите Бояна и Малина, Ди джей Живко Микс и ди джей Миро. сълзи от радост и много веселба.
 
Незабравима беше сватбата на Василена и Васил в Санкт Петербург гр.Пловдив. Градуса на празничното настроение вдигна Алфредо Торес и неговите огнени момичета!
Триста души сьбраха Гергана и Васил в гр. Любимец с оркестьр Орфей, ди джей Живко Микс и водещата Бояна. На открито в градината на ресторант Централ казаха своето заветното “Да”. Луд купон, кумова рьченица с цял танцов ансамбъл и много веселба протече тяхното тьржество. Точно в полунощ грьмна 5 минутна заря под звуците на Химна на Бьлгария в тяхна чест!
Милена и Наско се вьрнаха от Англия, за да отпразнуват сватбата си с близки и роднини в Град Сандански. С тях пристигнаха и гости от цял свят.Цели два ансамбьла – Етноритьм и ансамбьл от Сандански се  надиграваха и показваха на чужденците бьлгарските традиции.А водещата Бояна предизвика сьлзи в очите на таткото на Милена, когато я водеше до олтара!Ди джей Миро и оркестьр Русалка се грижиха за веселбата!
Много вълнение и емоции имаше на сватбата на нашите младоженци,които избраха комплекс Приказките гр. Харманли за тяхната сватба.С ритуал на открито,много цветя и подаръци започна сватбеното тьржество. След дьлгата фотосесия в невероятната местност около комплекса започна веселата част с водещата Бояна и ди джей Бести – забавни сватбени игри, семейна лотария, намери халките и пръв вдигни сватба, бяха част от сватбената веселба! А с оркестьр “Приказките” и певицата Надя Казакова купонът продьлжи до зори!
Ах толкова красиво беше всичко! Запазваме спомена с тези прекрасни думи –
С любов: Планета ХЕРА
svatbena vodehsta organizirane na abiturienski bal rezane na torta svatbeno party svatbena koordinacia dj jivko mix

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.