Подготовка за сватба е едновременно радостен и безумно нервен период в живота не само за младоженците, но и за техните родители. Трябва да се отчете всяка дреболия, най-малкият детайл, които като резултат могат да развалят настроението на младоженците.

organizirane-na-svatba

Предлагаме ви да се запознаете с най-често срещаните грешки, за да ги избегнете в процеса на подготовката на вашата сватба.

Грешка №1

Ще започнем с различните знаци и суеверия. Дори и в 21 век някои хора както и преди се отнасят много сериозно към различни знаци и бабини суеверия. Понякога преживяванията по този повод достигат катастрофални размери. Ако морално ви е трудно да се откажете напълно от спазването на всички знаци и суеверия, спазвайте само тези, които малко или много приличат на истина.

999_992_9999999999999_999999999999999666

Грешка №2

Още щом стартира подготовката за сватбата, практически всяка двойка се стреми към „най-високо ниво“, което също е грешка. Разбира се, това е чудесно, ако имате тази възможност. А ако нямате? По-добре сватбата да бъде скромна, но органична, отколкото пълна с елементи от „по-висок ранг“, които „живеят“ отделен живот един от друг, като по този начин разбиват стила на сватбата.

Не си поставяйте цел “най-високо ниво“. Нека вашето желание и сили бъдат насочени към създаване на красива сватба, където всички елементи ще се допълват и ще бъдат в синхрон.

organizirane-na-svatba-3

Грешка №3

Тази грешка може да мине към втората, но ще я отделим. „Искам всичко!“ – много често може да се чуе от бъдещата булка, която иска и лимузина, и най-скъпия водещ, и най-скъпата рокля и т.н. Затова, ако искате всичко и веднага, отложете сватбата за по-добри времена, когато успеете да спестите достатъчно пари за всичко, което искате.

svatba-organizirane

Грешка №4

Глупаво е да се надявате, че за подготовката на сватбеното тържество ще успеете да спестите много. Дори и в един момент да си помислите, че сте успели да спестите от нещо, бъдете сигурни, че скоро ще изплува някоя необходимост, изискваща финансови разходи.  И това е нормално. След сватбата ще можете да се отпуснете и благополучно да забравите за финансовите загуби.

Но въпреки това, трябва да се отбележи, че никой още не е отменил бонуси и отстъпки. Не се притеснявайте да попитате за това ресторанта, сватбения фотограф, водещия на вечерта.

Грешка №5

Нито една подготовка за сватба не минава без противоречия относно списъка с гостите. Като правило, двойката иска да покани най-близките си приятели и познати. Те нямат никакво желание да видят „Чичо Иван, който е втори братовчед на мама“. За съжаление, родителите често искат да видят всички роднини на сватбата на своето дете. Те дори не разбират как може да стане по друг начин. Не се поддавайте. Това е вашия ден! Едва ли ще ви бъде приятно в деня на вашата сватба да видите непознати хора. В допълнение, това са още разходи и то не малки.

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.