Кетъринг

Предлагаме пълен пакет кетъринг услуги, включващ доставки на храни и напитки, обслужване на лични тържества и юбилеи,корпоративни срещи, представителни коктейли, гала вечери и събития.  Поводът за събитието, характерните му особености и основаната му насоченост, определят разнообразните форми на обслужване. Стремим се да предложим най-подходящия тип обслужване и съпътстващи услуги, чрез индивидуален подход към всеки клиент.

Сватбата е сред най-съкровените лични събития в живота на всеки. Това е събитието, в което личните Ви желания са над всичко, събитието, чиято магия се крие в малките детайли, отразени през Вашия поглед, които го правят по своему уникално. За това заслужава своята неповторимост, блясък и много красота. Изисква различен подход. В зависимост от потребностите Ви, можем да се погрижим за цялостна или частична организация и кетъринг обслужване на Вашия специален ден!

  • Kетъринг за дома на младоженеца,кумовете,булката – изискано декорирани блюда, сьобразени с броя на гостите и вашия бюджет.Малка глезотия,която ще ви отмени в част от приготовленията за специалния ден.
  • Kетъринг за Welcome drink – шоколадови фонтани,плодове,сладки лакомства.
  • Кетъринг за ресторанта – по предварително уговорено меню и бюджет.
  • Поръчка и доставка на сватбена погача. Обредните пити и погачи заемат централно място в българските традиции и празници. Сватбата не прави изключение и сватбената пита е много важен елемент от празника. Въпреки, че има традиции в нейното изработване, могат да се наблюдават и някои много интересни предложения.