Цялостна организация и провеждане Истинско предизвикателство за екипа на Planeta Hera Agency е цялостната организация и провеждане на международни сватби, повечето от които са през летните месеци Юни и Юли.

Ако сте решили, че трябва водещ на сватбата, вие сте взели вярното решение. Това ще ви позволи да се насладите пълноценно на празника, без да се разсейвате от неотложни ангажименти.

Сватбата е празник, който трябва да мине идеално. Всеки детайл трябва да съответства на уникалния стил на най-главното тържество: ароматите, запълващи въздуха, създават атмосфера, подчертават стила. И затова е важно предварително да уточните това с вашата сватбена агенция.

organizirane na abiturienski bal

Има месеци, които ни се иска да ги разказваме и да вдъхновяваме живот чрез тях. Този път ще разкажем за месец Май и какви щури купони и сватбени тържества бяхме част. Благодарим на всички, че бяха до нас и се веселяха с нас 🙂 Да започнем разказа с:

Подготовка за сватба е едновременно радостен и безумно нервен период в живота не само за младоженците, но и за техните родители. Трябва да се отчете всяка дреболия, най-малкият детайл, които като резултат могат да развалят настроението на младоженците.

Може би изборът на цвят за сватба изглежда нещо просто, но цветовете са способни да влияят на настроението. Избирайки някаква цветова гама за празничния ден, вие можете, например, да създадете атмосфера или на романтика, или на лекота и възторг, или мир и спокойствие и т.н.

zlatni godezhni prasteni 1

Какво знаем за годежните пръстени и техният завет? Мнозинството от източници твърдят, че началото е било поставено в Древен Египет. Там бракът е бил изключително важен за общественото положение и е бил съпроводен с много традиции и церемонии. Интересно е, че са смятали че кръгът символизира непрестанната любов на младоженците, както и че пръстенът задължително […]

Нови публикации


За контакт:

  • Комплекс Магнолия, ул."Рая" №12, Пловдив

  • 0888 619 455

  • office@herabg.com

  • Бояна Мержданова - сватбена водеща

  • Планета "ХЕРА"


септември 2018
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930