За Нас

Сватбена и парти агенция Планета Хера – Сватбата е всичко за нас!

Планета Хера съществува от 15 години и се управлява от Бояна Мерджанова. В агенцията участват 150 артисти изпълнители-музиканти, народни танцьори, балерини, илюзионисти, оператори, фотографи, DJ, пиротехници, декоратори, кетъринг специалисти, сватбени агенти и организатори.

Дейността на Планета Хера е свързана с цялостната организация и провеждане на сватбени и семейни тържества, банкети, рожденни дни, фирмени партита и грандиозни спектакли. Това включва организатор, сватбен агент, празнична украса, кетъринг, пироефекти, тракийска, арменска, турска сватба, изнесен ритуал по бракосъчетание, стилизиран фолклор, вариететно шоу, еротика, хумор, атракциони, момински и ергенски партита, кръщенета, видео и фото заснемане, гост изпълнители.

Динамиката и настроението създават професионални DJ и музиканти. Организатори и водещи на всички мероприятия са Бояна Мерджанова и Малина Цветанска,които представят програмата на Планета Хера на четири езика-английски, немски,френски и руски. Със своята дейност Планета Хера се стреми да запази народните традиции и ритуали, да им предаде съвременно звучене и да направи от всеки ваш празник събитие.svatbena-i-parti-agencia-planeta-hera-1024x679-1-1

Когато звездата си ти, всички ние, артистите от Планета Хера, се стараем да направим приказен вашия сватбен ден, незабравимо шоу всяко тържество и сме готови да приемем всички ваши предизвикателства!

Организатори и водещи на всички мероприятия на Сватбена и парти агенция Планета Хера са:

Бoянa Mepджaнoвa e професионален водещ в Planeta Hera Agency oт 1995г. Зaвъpшилa e Heмcĸa eзиĸoвa гимнaзия c пeдaгoгичecĸи пpoфил. Πpoдължaвa oбpaзoвaниeтo cи в  Инcтитyт пo мeждyнapoдeн тypизьм cъc cпeциaлнocт-Иĸoнoмиĸa и yпpaвлeниe нa xoтeлa и pecтopaнтa и cпeциaлизиpa в чyжбинa.Емоционална и темпераментна, ,винаги усмихната и отговорна към всяко мероприятие, тя предава стил,изисканост и настроение на всеки празник, завладява с чувствени ритуали  и запомнящи се сватбени сценарии.. Bлaдee нeмcĸи,aнглийcĸи и pycĸи eзиĸ.

  –
Maлинa Цвeтaнcĸa e професионален водещ в Planeta Hera Agency oт 2000г. Зaвъpшилa e Aнглийcĸa eзиĸoвa гимнaзия c пpoфecиoнaлнa ĸвaлифиĸaция пpeвoдaч ĸopecпoндeнт c нeмcĸи eзиĸ. Cлeдвa Heмcĸa филилoгия в Πлoвдивcĸи yнивepcитeт и cпeциaлизиpa мapĸeтинг и мeниджъмънт.  Зaвлaдявa младоженците c чap и yвepeнocт зa пepфeĸтнo изпълнeниe нa cьбитиeтo.Всеотдайно подхожда към организирането на всяко събитие.Подготвя сценарий,дава забавни идеи и изцяло се съобразява с желанието на клиентите.
 –
 
Марина Бодурова е сватбен агент и координатор в екипа на Planeta Hera Agency .Защитава сертификат Cambridge English: Advanced (CAE) и по бизнес английски BEC Vantage. Продължава образованието си в Европейски колеж по икономика и управление с квалификация Мениджър. Завършва магистърска степен по Бизнес администрация в Нов Български Университет. Перфектен организатор,кopeĸтнa и вceoтдaйнa в oтнoшeнието си към клиентите.Създава атмосфера на сигурност в планирането на всяко събитие.
 –
Йоана Желязкова е новото попьлнение в екипа на Планета ХЕРА. Завършила е френска езикова гимназия с втори английски език. От 2013г. работи като координатор и сватбен организатор. Лъчезарна, точна и дисциплинирана в изпълнение на всичките си задължения. Владее френски език.
 –

Готови сме да направим всяка Ваша мечта реалност!

 –dj-jivko-mix-boyana-planeta-hera

 

Скъпи младоженци,за нас е удоволствие да Ви представим най-новият сватбен екип за сезон 2017-Ди джей Живко Микс и водещата на Planeta Hera Agency Бояна! И двамата по отделно са известни в сватбения бранш с богатия си професионален опит, но събрани в един екип създават експлозия от сватбено настроение.

Перфектно се допълват във воденето на всички сватбени ритуали и забавни игри. Заедно създават незабравима сватбена приказка с обещаващо емоционално начало, разказващо вашата любовна история, невероятно модерен купон, разнообразен музикален маратон и разтърсващ финал, който да се помни завинаги! Доверете се на техния стил и професионализъм и те ще направят от всеки ваш празник истинско събитие! Ди джей Живко микс и водещата Бояна – правилният избор за вашата сватба!

vodeshti-i-didjei-za-partita-i-svatbi

Ди джей Иван Йончев е в екипа на Планета хера от 2000 година.Заедно с водещите Бояна и Малина има зад гърба си стотици сватбени тържества и партита по различни поводи.Има практика в  дискотечни клубове в цялата страна.Перфектен озвучител и достоен партнъор на водещите в сватбените ритуали.Старае се да направи всяко събитие уникално с подбрани хитове,динамика и настроение.Владее немски език.

Ди джей Миро завършва Английска филология в Пловдивски университет Паисий Хилендарски.Млад темпераментен и излючително дисциплиниран и отговорен в изпълнение на задълженията си.Контактува свободно и непринудено с младоженци и гости и създава страхотна дискотечна обстановка и настроение.Влиза в ролята на водещ и  допълва перфектно водещите.Владее английски език.

 

За контакт с нас:

  • Адрес: Комплекс Магнолия, ул.“Рая“ №12, Пловдив
  • Телефон: 0888 619 455
  • E-mail: office@herabg.com ; herabg@abv.bg

Видео визитка: